Genel Başkanımız Soner Can Tufanoğlu, Genel Başkan Yardımcılarımız Taner Düzgören ve Gökhan Şimşek ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, toplu sözleşme kapsamında mutabakata varılan “Tapuda Tek Unvan” düzenlemesi ile 6306 sayılı Kanun kapsamında istihdam edilen sözleşmeli personelin yaşadığı sorunlar ele alındı. Söz konusu konulara ilişkin çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Genel Başkanımız Soner Can Tufanoğlu, çalışanların sorunlarının çözümüne yönelik yapıcı ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Bilal Şentürk’e teşekkür etti.

